Wie is een voorbeeld voor OOH vanuit onze kernwaarden?

Ik geef graag het stokje door aan Marika Csik. Leerkracht en ib’er van obs de Bijenkorf. Meer dan 25 jaar geleden werden we collega’s op obs de Bijenkorf; toen een groeischool in Houten-West.

Al in onze eerste jaren werden we bouwcoördinator en zag je bij Marika passie en ambitie om samen met anderen het beleid en visie voor school vorm te geven.

Ook was Marika een van de eerste leerkrachten die niet alleen in groep 3-4,5-6-7 maar ook in groep 8 les ging geven. (voor die tijd moest je hier zeker lef voor hebben).

Sinds een aantal jaren is Marika niet alleen leerkracht van groep 3 maar ook ib’er van de school.Hier is duidelijk lef,eigenaarschap en ambitie voor nodig.

Lef, omdat je het maar moet durven om het leraarschap en ib taken te combineren en zo de ambitie uitspreekt om dit zo goed mogelijk uit te voeren (eigenaarschap).

Verbondenheid als ib’er en leerkracht met de rest van het team. Zij kan zich zo heel goed inleven in de zorg die een groepsleerkracht graag met een ib’er wil delen.

Marika, al jarenlang een stabiel, enthousiast en betrokken OOH collega waar wij en zeker obs de Bijenkorf heel trots op mogen zijn.

Erwin de Mare
Leerkracht groep 1-2
obs de Plantage

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.