Welkom bij De Beun Kinderopvang

De Beun Kinderopvang is een professioneel kindercentrum in Houten met een open en plezierige sfeer voor kinderen, ouders en medewerkers. Op De Beun Kinderopvang verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Wij bieden (halve) dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Dit in een kleinschalige en huiselijke sfeer waar de ontwikkeling van het kind centraal staat en waar ieder kind zichzelf mag zijn.

Op OBS De Brug hebben wij twee naschoolse opvang groepen: een verticale groep in de leeftijd van 4 tot 13 jaar en een horizontale groep van 8 tot 13 jaar. Wij hebben twee lokalen in gebruik. Deze twee lokalen worden gescheiden door een gymzaal, waar wij ook gebruik van maken. Het buitenterrein heeft veel speelmogelijkheden en rondom de school zijn diverse plekken waar met de kinderen leuke activiteiten gedaan worden. Zo is er een groot speelveld met klimtoestellen. Daar wordt o.a. sport en spel aangeboden. Kortom, een fijne plek voor de opvang van uw kind na schooltijd.

Waar staat De Beun Kinderopvang voor?

De Beun Kinderopvang biedt haar ouders en kinderen, kleinschaligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit. De kleinschaligheid staat garant voor persoonlijke aandacht voor elk kind. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door ons team van ervaren pedagogisch medewerkers. Zij zijn door middel van hun eigen gespecialiseerde opleidingen in staat om de hoogste kwaliteit van kinderopvang te leveren en werken volgens ons pedagogisch beleid. Wij werken met de Gordon methode als leidraad. Het uitgangspunt hiervan is gelijkwaardigheid. Onze focus op klantgerichtheid en een goede service zorgt ervoor dat wij luisteren en ingaan op de wensen van zowel de ouder als het kind. De Beun Kinderopvang streeft naar een kindgerichte benadering waarbij rekening wordt gehouden met de behoefte en ontwikkeling van het kind. Ook is er voor de ouders volop gelegenheid om op de hoogte te zijn van de ontwikkeling van uw kind op ons kindercentrum. Wij hechten veel waarde aan interactie met de ouders. Via de website, nieuwsbrieven en ouderavonden geven we hier invulling aan. Onze flexibiliteit is terug te vinden in onze opvang op maat. Op maat voor de kinderen door het bieden van een kindercentrum met veel speelmogelijkheden, activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Op maat voor de ouders, door de keuze voor opvang door middel van flexibele contracten voor (halve) dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Hierbij bieden wij contract inclusief en exclusief schoolvakantie. We halen kinderen van alle scholen in Houten.

Waarom kiezen ouders voor De Beun Kinderopvang

 • Ervaren gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Sommige zijn al meer dan 15 jaar werkzaam bij De Beun Kinderopvang
 • Al onze pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)  Persoonlijke aandacht voor elk kind
 • De sfeer die je voelt wanneer je binnen komt lopen
 • Overzichtelijke groepsgrootte
 • Alles inclusief tarieven
 • Flexibele contracten voor (halve)dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang
 • De centrale ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het station

Naschoolse activiteiten

De Beun Kinderopvang biedt naschoolse opvang op twee locaties, op de hoofdlocatie bij het Achterom 64 en op OBS De Brug. Het is een fijne opvang voor uw kind in de basisschoolleeftijd. In een omgeving waarin kinderen veel dingen kunnen maar niets moeten. Binnen ons kindercentrum voelen kinderen zich thuis na een dag op school. Kinderen krijgen volop de gelegenheid om binnen of buiten te spelen, knutselen, kleuren of om aan één van onze activiteitenprogramma’s mee te doen. Alles is geheel vrijblijvend. Kinderen komen hier
na schooltijd en worden nergens toe gedwongen. Het wordt aangeboden en de ervaring leert ons dat de kinderen er erg enthousiast over zijn.

Een greep uit het aanbod van de activiteiten:

 • Schilderen
 • Dansen- en muzieklessen
 • Toneelspelen
 • Knutselen (houtbewerking, werken met klei, papierbewerking, breien, haken, borduren)
 • Natuurprojecten
 • Koken

Veiligheid en gezondheid

Binnen De Beun Kinderopvang kunt u er altijd op rekenen dat veiligheid en gezondheid onze prioriteit en aandacht heeft. Wij hanteren de richtlijnen van de GGD en de wet kinderopvang.  De GGD voert jaarlijks een inspectiebezoek uit waarbij gekeken wordt of De Beun Kinderopvang aan de eisen van de wet kinderopvang voldoet. De rapporten zijn openbaar en kunt u vinden op onze website. Op voorschrift van de GGD wordt jaarlijks een risicoinventarisatie voor veiligheid en gezondheid opgesteld. De Beun Kinderopvang is brandveilig, heeft rookmelders en houdt jaarlijks een brandoefening. Er is iedere dag een EHBO-er en BHV-er in het pand aanwezig.

Eigen vervoer

Wij hebben eigen auto’s en een Stint (elektrische bolderkar) om de kinderen in Houten van school op te halen. De kinderen zitten veilig en comfortabel. De omliggende scholen in de nabijheid van De Beun Kinderopvang worden ook lopend gehaald. Kinderen worden opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers. Zij zijn te herkennen aan De Beun jassen, voorzien van ons logo.

Voor vragen of meer informatie

Kunt u mailen naar info@kcdebeun.nl of bellen met (030) 6380768.

De Beun Kinderopvang
Achterom 64
3995 EC Houten
(030) 6380768
info@kcdebeun.nl
www.kcdebeun.nl

Kunt u mailen naar info@kcdebeun.nl of bellen met (030) 6380768.

De Beun Kinderopvang, NSO locatie De Brug
Beverakker 19
3994 EK Houten
06-12665321
06-53969595
info@kcdebeun.nl

Kijk snel op www.kcbeun.nl voor het laatste nieuws en up-to-date informatie
De plek voor kinderen in het centrum van Houten!