Welkom bij De Beun Kinderopvang

Het adres voor dagopvang en naschoolse opvang in Houten

Wij bieden kinderen een veilige basis waarin ze de wereld kunnen ontdekken en plezier beleven. Wij stimuleren kinderen in hun ontwikkeling en geven aan onze kinderopvang zodanig vorm dat kinderen opgroeien tot zelfstandige, veerkrachtige, vaardige en vooral gelukkige individuen!

Op OBS De Brug hebben wij twee naschoolse opvang groepen: één groep in de leeftijd van 4 tot 7 jaar en één groep van 8 tot 13 jaar. Wij hebben twee lokalen in gebruik. Deze twee lokalen worden gescheiden door een gymzaal, waar wij ook gebruik van maken. Het buitenterrein heeft veel speelmogelijkheden en rondom de school zijn diverse plekken waar met de kinderen activiteiten gedaan worden. Zo is er een groot speelveld met klimtoestellen. Daar wordt o.a. sport en spel aangeboden. Kortom, een fijne plek voor de opvang van uw kind na schooltijd.

Trots op onze opvang!

  • Persoonlijke aandacht voor elk kind
  • De prettige sfeer die je voelt wanneer je binnen komt lopen
  • Eén vast team van leuke, betrokken mensen
  • Kleine groepen, kwaliteit staat voorop
  • Gezond voedingsbeleid, inclusief warme maaltijden
  • All-in tarieven
  • Flexibele contracten voor (halve) dagopvang en naschoolse opvang
  • De centrale ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het station

Waar staat De Beun Kinderopvang voor?

De Beun Kinderopvang biedt haar ouders en kinderen, kleinschaligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit. De kleinschaligheid staat garant voor persoonlijke aandacht voor elk kind. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door ons team van ervaren pedagogisch medewerkers. Zij zijn door middel van hun eigen gespecialiseerde opleidingen in staat om de hoogste kwaliteit van kinderopvang te leveren en werken volgens ons pedagogisch beleid. Wij werken met de Gordon methode als leidraad. Het uitgangspunt hiervan is gelijkwaardigheid. Onze focus op klantgerichtheid en een goede service zorgt ervoor dat wij luisteren en ingaan op de wensen van zowel de ouder als het kind. De Beun Kinderopvang streeft naar een kindgerichte benadering waarbij rekening wordt gehouden met de behoefte en ontwikkeling van het kind. Ook is er voor de ouders volop gelegenheid om op de hoogte te zijn van de ontwikkeling van uw kind op ons kinderopvang. Wij hechten veel waarde aan interactie met de ouders. Via de website, nieuwsbrieven en ouderavonden geven we hier invulling aan. Onze flexibiliteit is terug te vinden in onze opvang op maat. Op maat voor de kinderen door het bieden van een kinderopvang met veel speelmogelijkheden, activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Op maat voor de ouders, door de keuze voor opvang door middel van flexibele contracten voor naschoolse opvang en vakantieopvang. Hierbij bieden wij contract inclusief en exclusief schoolvakantie. We halen kinderen van alle scholen in Houten.

Naschoolse activiteiten

De Beun Kinderopvang biedt naschoolse opvang op twee locaties, op de hoofdlocatie bij het Achterom 64 en op OBS De Brug. Wij werken op de Naschoolse Opvang met een zo breed mogelijk aanbod van workshops, activiteiten en sporten voor de verschillende leeftijdsgroepen op de NSO. Wij hebben een coördinatrice die deze workshops leidt. Samen met de pedagogisch medewerkers worden deze workshops opgezet. Ook huren wij specialisten in, bijvoorbeeld wanneer er een dansworkshop gegeven wordt.

De workshops worden van schoolvakantie tot schoolvakantie gepland. Tijdens de schoolvakanties zelf zijn er aparte programma’s met activiteiten die worden samengesteld. Voor sommige workshops moet u uw kind opgeven i.v.m. inkopen van materialen. Bij andere workshops is dit niet nodig. Deze workshops verschillen van creatieve, sportieve en educatieve workshops.

Een kleine greep uit het aanbod onze workshops;

– Ruimtevaart

– Memoryspel maken

– Sport en spel

– Creatief kokkerellen

– Film maken

– Vogelhuisje timmeren

– Creatief met vouwen

– Sieraden maken

– Schrijfdans

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid is een belangrijk uitgangspunt voor professionele kinderopvang. De Beun Kinderopvang heeft een risico inventarisatie veiligheid en gezondheid. De GGD controleert onze opvang jaarlijks aan de hand van de regelgeving die voortvloeit uit de Wet Kinderopvang.  Onze risico-inventarisatie ligt ter inzage op het kantoor van De Beun Kinderopvang. Het GGD rapport kunt u op onze website lezen.

De Beun Kinderopvang is brandveilig en is voorzien van een brandmeldinstallatie. De brandweer blijft jaarlijks controle houden op de brandveiligheid van het pand. Er is iedere dag een EHBO-er en/of BHV-er in het pand aanwezig.

Eigen vervoer

Wij hebben eigen auto’s en een Stint (elektrische bolderkar) om de kinderen van school op te halen. De kinderen zitten veilig en comfortabel. De omliggende scholen in de nabijheid van De Beun Kinderopvang worden ook lopend gehaald. Kinderen worden opgehaald door onze eigen pedagogisch medewerkers. Zij zijn te herkennen aan jassen of hesjes, voorzien van ons logo. Wij hebben een uitgebreid protocol “Halen en brengen van Naschoolse Opvang”.

Voor vragen of meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u uw kind direct inschrijven?

Wij staan voor u klaar!  Laat uw gegevens bij ons achter op www.debeunkinderopvang.nl  en wij nemen contact met u op.

U kunt ook mailen naar info@kcdebeun.nl of bellen met (030) 6380768.

De Beun Kinderopvang

Achterom 64 3995 EC Houten

(030) 6380768

info@kcdebeun.nl

www.debeunkinderopvang.nl

NSO locatie De Brug

Beverakker 19 3994 EK Houten

06-12665321

06-53969595

info@kcdebeun.nl

Kijk snel op www.debeunkinderopvang.nl voor het laatste nieuws en up-to-date informatie

Kijk snel op www.kcbeun.nl voor het laatste nieuws en up-to-date informatie
De plek voor kinderen in het centrum van Houten!